Autofit | Circuit
 

SHOWROOM

 
Autofit

» Comfort en veiligheid

Achteruitrijdcamera

.Spelende kinderen, een hekje of een opkomende auto tijdens filevorming, een achteruitrij camerasysteem vergroot uw veiligheid overal en altijd. Achteruitrij camerasystemen van losse camera's, monitoren tot complete camerasystemen allemaal te koop bij Autofit. Bovendien zijn achteruitrij camera's ideaal als parkeerhulp. Wij kunnen dergelijke camera's en monitoren professioneel monteren wij beschikken over eigen monteurs met ruime ervaring!
^ Top ^
 

Stinger

 

Stinger is de pionier in patch antenne technologie voor flitsbescherming. Deze moderne antenne techniek wordt vaak gebruikt in militaire toepassingen, daar het kritisch hoge gevoeligheid- en accuratessekenmerken omvat. Wij hebben ons om die reden meester gemaakt van de patch antenne technologie en passen het toe om ultra dunne en trendsettend moderne antennes te bouwen voor in luxe auto’ s. De Stinger gebruiker kan de voordelen van patch antenne techniek op meerdere wijzen ervaren. Ten eerste, de overdaad aan gevoeligheid resulteert in comfortabele waarschuwingsafstanden, zelfs in het geval van moderne radars. Ten tweede, de accuratesse zorgt voor wetenschappelijke signaalherkenning en daardoor weinig valse alarmen.
Laser: Klein, Kleiner, Kleinst
Stinger Lasers zijn zo klein dat je ze bijna niet kan zien op je auto. Maar vergis je niet, ze leveren topprestaties. Je kunt kiezen uit de elegante vierkante stijl en de als een parkeer-sensor vormgegeven ronde stijl. Voor bescherming tegen moderne zij-lasers hebben we de speldenkop-kleine Laser Fiber ontwikkeld.
Makkelijk in de omgang
De VIP alarmering is revolutionair in zijn eenvoud. Rustig, maar luid en duidelijk als het moet, waardoor u zich volledig op het rijden kunt concentreren.
Een snelle blik op uw Stinger display is genoeg. Te allen tijde staat groen voor ‘relax’, oranje voor ‘onderdrukt alarm’ en rood voor ‘maximale attentie’. De duidelijke pictogrammen spreken boekdelen.
Rustig
Een Stinger is buitengewoon rustig. Het heeft deze prettige eigenschap te danken aan de fenomenale accuratesse van zijn antenne. Maar ook aan intelligentie. Slimme software in de Stinger VIP elimineert zelf de valse alarmen. En alle Stingers weten wanneer het gewoon beter is om stil te blijven.

Complete bescherming
Radar Alarmering, Laser Alarmering, LaserShield, SpotList Alarmering, Trajectcontrole Alarmering, Safety Signals. Alles op één display. Alles volledig geïntegreerd. Alles automatisch te updaten door het display aan te sluiten op je Mac (of PC).

^ Top ^
 

Cruisecontrol

afbeelding cruise control

 

Cruisecontrol (snelheidsregelaar) is een om de snelheid van een voertuig vast te zetten, zodat men zelf geen gas hoeft te geven. De cruisecontrol wordt uitgeschakeld door te remmen of te ontkoppelen. Een verdere ontwikkeling is de adaptieve of Intelligent CruiseControl, die de afstand tot een eventuele voorligger meet en zo nodig het voertuig vertraagt.

Voordelen:

 • Men hoeft zelf geen gas te geven, waardoor de voet minder vermoeid raakt
 • Door de constante snelheid wordt het brandstofverbruik geminimaliseerd
 • Men hoeft niet continu de maximumsnelheid in de gaten te houden

Laat u informeren voor de vele mogelijkheden

^ Top ^
 

Parkeersensoren

  Parkeersensoren zijn afstandswaarnemers voor toepassing op auto’s en vrachtwagens. Via ultrasone golven kunnen de sensoren de afstand tot objecten meten. Dit helpt de bestuurder van het voertuig bij inparkeren. Vaak zijn de sensoren op de bumpers gemonteerd. Bij het naderen van een object wordt een waarschuwing gegeven, vaak door middel van pieptonen. Als de tonen elkaar sneller opvolgen komt het object dichterbij. Er zijn ook systemen die waarschuwen via lichtsignalen.
Voordelen:
 • Voorkom parkeerschade,
 • vergemakkelijk het inparkeren
 • professionele inbouw

Laat u informeren voor de vele mogelijkheden

                       
^ Top ^
 

Dashboardcamera's

Ze zijn razend populair in Rusland, waar zo ongeveer alles met vier wielen er mee uitgerust is: dashboard camera's. Russische chauffeurs gebruiken ze om de schuldvraag te beantwoorden aan te tonen na een verkeersongeval. Of het ongelijk van de Russische politie als ze aangehouden worden voor een vermeende verkeersovertreding. Het resultaat van die opnamewoede is een hit op You Tube, waar op dit moment ruim 70.000 filmpjes te vinden zijn, afkomstig van een camera op een Russisch dashboard. Met bizarre ongevallen en narrow escapes. Over de hele wereld worden ze gevolgd, becommentarieerd en gedeeld op de sociale netwerken.

Laat u informeren voor de vele mogelijkheden

^ Top ^
 

» Entertainment

 

De aller-modernste, hoogwaardige multimedia producten. De nieuwe SemiTouch monitoren bijvoorbeeld, worden - als vanouds - professioneel ingebouwd in de originele hoofdsteunen van uw auto. Zo behoudt u de volledige werking van alle veiligheidssystemen! En de nieuw samengestelde pakketten sluiten bovendien nu nog beter aan op alle mogelijke situaties. Heeft u toch nog meer te wensen? Breidt uw systeem dan uit met één van de mooie accessoires, en geniet van het comfort van de luxe hoofdtelefoons - of sluit uw iPod of iPhone aan met de dockingset!

Radio

   
   
 

Multimediasysteem

  DVD bekijken in de auto? Volledige controle hebben over uw smartphone zonder deze in de hand te hebben? Met het juiste multimediasysteem kan dit allemaal mogelijk worden gemaakt, geniet rechtstreeks op het dashboard van je auto van je films en muziek met een AV-tuner met  touchscreen. Een multimediasysteem geeft je een gevoel alsof je thuis op de bank zit, rustig een film kijken of muziek beluisteren. Kortom een multimediasysteem zorgt voor een ontspannen sfeer in de auto.
^ Top ^
   
 

 

 

 

» Styling & Accessoires

Autofit is dealer van AutoStyle, Nederlands grootste autoaccessoires leverancier. In de AutoStyle catalogus met meer dan 16.000 artikelen vind je alles om jouw auto uniek en herkenbaar te maken. Met deze artikelen kun je je auto aan de binnen- en buitenkant dé ‘finishing touch’ te geven.
Onderstaande accessoires maken onderdeel uit van ons pakket:

Raamfolie

Uitlaatsierstukken

Velgen

Sportsturen

Audiotuning

Sportstoelen

Lakreiniging & lakbescherming

Velgen

Dakkoffers en fietsdragers

Xenonverlichting

Automatten
Spoilers

» Merken

 

Naast onze eigen merken en stylingsets verkopen wij o.a.

 • Sparco
 • Simoni Racing
 • K&N
 • H&R
 • Sebring
 • Remus
 • Dynamik
  ^ Top ^
   
 

Autofit

Showroom

Taxi

Projecten

Fleet-management

Bedrijfswagen oplossingen

Carkit & navigatie

Telecom
oplossingen

       
AUTOFIT © 2015 | WIT WEBDESIGN