Autofit | Circuit
 

FLEETMANAGEMENT

   

» Fleetlogic

Optimale inzet van uw wagenpark of materiaal, kostenreductie en meer omzet behalen: dit is mogelijk als u beschikt over de juiste informatie. Fleetlogic staat voor ruim 25 jaar ervaring met het beschikbaar maken van relevante informatie uit voertuigen en materiaal voor meer efficiency en productiviteit. De data worden geregistreerd met behulp van een boardcomputer en/of sensoren. Vervolgens ontvangt u de informatie op het juiste moment in het gewenste format, waarna het kan worden ingezien door geselecteerde medewerkers. De Fleetlogic oplossing is geschikt voor ieder bedrijf met een wagen- en/of machinepark, groot of klein.
De Fleetlogic boardcomputer is volledig in eigen beheer ontwikkeld, net als de bijbehorende diensten. U kiest daarmee voor een compleet systeem, waarbij alle onderdelen op elkaar afgestemd zijn. De boardcomputersystemen worden in Nederland geproduceerd en zijn voorzien van uitsluitend A-kwaliteit componenten. De systemen zijn verder door TNO gekeurd en voldoen aan de strengste EMC eisen.

Fleetlogic heeft ruim 1.500 klanten in binnen- en buitenland en meer dan 65.000 verkochte systemen.

Producten en diensten

Fleetlogic is een service provider met een modulair dienstenpakket. Aan de hand van de standaarddiensten onder ‘Oplossingen’ kunt u uw eigen Fleetlogic oplossing samenstellen, zodat het door u gekozen pakket exact aansluit bij uw behoeften.
Indien u wenst kunnen wij u voorzien van nadere informatie over de verschillende diensten. U kunt ook geheel naar eigen inzicht diensten selecteren. U kunt uw selectie waar nodig wijzigen. Op basis van uw eigen selectie van diensten kunt u vervolgens vrijblijvend offerte laten uitbrengen. Door dit modulaire concept betaalt u alleen voor de diensten die u nodig heeft per voertuig. Onze dienstverlening groeit gewoon met u mee; als u op een later tijdstip nieuwe diensten wilt toevoegen, kan dit probleemloos op afstand gerealiseerd worden.

De volgende diensten heeft Fleetlogic in haar pakket.

 • Identificatieservice
 • Rijstijlanalyse
 • Fiscale service
 • CO2-footprint service
 • Urenmanagementservice
 • Track & Trace service
 • Accorderingsmodule
 • Kilometerservice
 • Fleetmanagement service
 • Sensor service
 • Mobiliteitsbudget service
 • E-mail service

Een aantal voorbeelden die wellicht niet geheel voor de hand liggen:

 • Wanneer is deze weg geasfalteerd?
  In de wegenbouw is het belangrijk dat het nieuwe wegdek aantoonbaar wordt geasfalteerd. Met track-and-trace heeft men dan inzicht in de tijdstippen en plaatsen waar dit gebeurd is.

 • Is er op deze wegen al zout gestrooid?
  Wanneer wegdekken in de winter zijn bevroren is het natuurlijk van belang om zo snel mogelijk te kunnen strooien. Om meer inzicht te verschaffen voor de verschillende gemeenten wordt er gebruik gemaakt van track-and-trace om te zien op welke locaties en tijdstippen er daadwerkelijk is gestrooid. Op die manier werken gemeenten efficiënt en kan er geen dubbel werk worden gedaan. Bovendien zijn de wegen weer veilig begaanbaar.

 • Meten is weten
  Kortom er zijn buiten het maken van ritrapportages en het behalen van besparingen, talloze mogelijkheden met het systeem van Fleetlogic. Veel contactmomenten kunnen worden geregistreerd en gerapporteerd zoals het starten van een voertuig, hoogte van de temperatuur in een vriescel of het feit dat een sirene aan/uit staat .

Neem contact op met onze accountmanager fleetmanagement voor een afspraak of een demonstratie:

 • Slimme technologie
  Plug & Play technologie binnen handbereik. Slim genoeg om te voldoen aan de eisen van elk bedrijf, ongeacht de omvang of branche. U kunt alles registreren, van responstijden tot rij-/stilstandratio's. U kunt gemakkelijk efficiencyrapporten opvragen of in een paar seconden een chauffeur van route laten veranderen.

 • Eenvoudig om mee te werken
  Alles aan TomTom Business Solutions is eenvoudig. Eenvoudige toegang tot het online fleet management systeem via een internetverbinding. Eenvoudig te bedienen, dankzij de gebruikersvriendelijke interface van TomTom WEBFLEET. Eenvoudige navigatie, met een TomTom GO. Eenvoudige planning, van het grote overzicht tot de last-minute details. Eenvoudige rapportage, over wat u wilt weten. Eenvoudige facturering, één rekening geen verborgen kosten. Bovendien is alles ook nog eens eenvoudig te installeren.

 • Eenvoud voor iedereen
  TomTom is begonnen met het ontwikkelen van gebruikersvriendelijke GPS-navigatiesystemen voor een breed publiek en is inmiddels een gevestigde naam op dat gebied. En we zijn ervan overtuigd dat TomTom Business Solutions hetzelfde kan betekenen voor zakelijke gebruikers. Daarom kunt u bij ons rekenen op gebruikersvriendelijke Connected Navigation die zelfs de minst technische medewerker eenvoudig te bedienen zal vinden.

 • Voordeel voor bedrijf, uw klanten en uw personeel
  Bij Connected Navigation draait het allemaal om duidelijke communicatie en helder management. Het ondersteunt uw chauffeurs op de weg en het geeft u inzicht in de prestaties van uw medewerkers.
  Van navigatie tot routeplanning, van snelle communicatie tussen chauffeur en kantoor, tot hulp en ondersteuning. Connected Navigation verbetert de dagelijkse werkzaamheden van uw buitendienst en hun planners op tal van manieren. Hun werk wordt veiliger, bevredigender en minder hectisch.
  TomTom Business Solutions zorgt ook voor een vertrouwensrelatie met uw klanten, die kunnen zien dat u een transparant bedrijf bent en alles in het werk stelt om de kwaliteit en efficiëntie van uw services te verhogen.

 • Geen technische kopzorgen
  Het mooie van TomTom WEBFLEET is dat u via een online abonnement toegang krijgt tot uw eigen fleet management systeem. Daarom wordt er absoluut geen IT-onderhoud van u verlangd. U kunt al uw gegevens on line bekijken en beheren zonder dat u daar speciale software voor nodig hebt.
  Natuurlijk zijn er soms toch bedrijven die de mogelijkheid willen hebben om hun WEBFLEET-gegevens te downloaden naar hun eigen systemen. Daarvoor bieden we twee gebruikersvriendelijke opties: u kunt de speciaal voor TomTom Business Solutions ontworpen on line interface gebruiken om WEBFLEET aan uw eigen IT-systemen te koppelen. Of u downloadt de WEBFLEET-gegevens eenvoudig en klaar voor gebruik in bijvoorbeeld Excel. Aangezien WEBFLEET een beveiligde gegevensverbinding gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken over IT-veiligheidsrisico's.

 • Geen zorgen over upgrades
  Met snel voortschrijdende technologie is het soms verstandig om te wachten op de release van een nieuwere, betere of snellere versie. Maar omdat TomTom WEBFLEET een abonnementsservice is, krijgt u alle upgrades automatisch wanneer u die nodig hebt. Intussen is elke dag dat u niet geabonneerd bent op TomTom Business Solutions weer een dag dat we u niet kunnen helpen bij het terugbrengen van de kosten en het laten groeien van uw bedrijf.

 • Eén duidelijke rekening, zonder verborgen kosten
  Er zijn géén verborgen kosten. U betaalt de aanschafprijs en de tevoren vastgestelde maandelijkse abonnementskosten. Maar gaandeweg zult u waarschijnlijk ontdekken dat er wel een paar verborgen besparingen zijn.
   
 

Autofit

Showroom

Taxi

Projecten

Fleet-management

Bedrijfswagen oplossingen

Carkit & navigatie

Telecom
oplossingen

       
AUTOFIT © 2015 | WIT WEBDESIGN