Autofit | Circuit
 

BEDRIJFSWAGEN

 
 
Taxi


» Bedrijfswageninrichting

Autofit biedt u diverse mogelijkheden bedrijfswageninrichtingen voor verschillende voertuigtypen en branches. Met onze bedrijfswageninrichtingen hebben we ongetwijfeld ook de perfecte oplossing voor u.

^ Top ^

 

» Led signalering

Wij leveren verschillende soorten signalering verlichting zoals: zoeklichten, signalering verlichting, flitsers en verschillende werklichten.

 

Zoeklichten

 

In zoeklichten bieden wij verschillende lichten aan met verschillende draaimogelijkheden en lamp sterktes.

 

Signalering 360°

 

Bent u op zoek naar een lamp die 360° opvalt en uw veiligheid verhoogt op en naast de weg? Onze lampen, zijn allen EMC gekeurd waardoor geen storing kan optreden op een radio of mobilofoon. De lampen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen.

 

Flitsers

 

De directionele verlichting is 180° zichtbaar en zorgt tegelijkertijd voor een verhoogde veiligheid op en langs de weg. De lampen zijn in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen verkrijgbaar.

 

Werkverlichting

 

Autofit heeft in de afgelopen jaren kennis opgebouwd over de toepassing van de verschillende werklampen. Wij kunnen klanten dan ook voorzien van een advies op maat voor ieder soort voertuig.

 

In werkverlichting zijn er verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld voor op of in het werkvoertuig.

  ^ Top ^

» Laptopsteun

Laptopgebruik
Meer en meer verschuift ons werk van vaste bureaus naar mobiele werkplekken. We vinden het al heel gewoon om vanuit de auto telefoongesprekken te voeren. Ook laptops en pocket pc’s zien we steeds vaker verschijnen als effectieve instrumenten om ons werk sneller en eenvoudiger te kunnen uitvoeren. De techniek stelt ons in staat om informatie onafhankelijk van plaats of tijd te verwerken.

Echter, het gebruik van een laptop kan een verkeerde werkhouding tot gevolg hebben. Wij adviseren om de bovenkant van het scherm op ooghoogte te plaatsen, dit kunt u bereiken door gebruik te maken van een laptopsteun. Wanneer u gebruik maakt van een laptopsteun wordt uw nek minder belast, dit draagt bij aan een ergonomisch verantwoorde werkhouding.

Mobiele werkplekken vragen om slimme toepassingen. Praktische hulpmiddelen om van uw (bedrijfs)auto een comfortabele en veilige werkplek te maken. Laptophouders zijn er in allerlei soorten en maken volwaardige werkplekken van auto’s. Maar ook verbeteren zij de efficiency.

Laptopsteunen bij Autofit
Autofit heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van laptopsteunen voor mobiele werkplekken. Onze oplossingen hebben zich reeds bewezen in wagenparken van 500 voertuigen maar ook in wagenparken die uit 2 á 3 voertuigen bestaan.
Wij hebben reeds meerdere laptopsteunen ontwikkeld welke zijn vervaardigd met diverse materialen, designs en afmetingen. Wilt u meer informatie over onze laptopsteunen of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord!

Recente voorbeelden:
Eneco (± 500 voertuigen)
Delta (± 280 voertuigen)
Ambulance dienst (provincie Zeeland, Gelderland, Noord-Holland)( ± 80 voertuigen)
^ Top ^

» Trekhaken

Wij zijn leverancier/montageadres van Thule trekhaken en wij zijn aangesloten bij trekhaken.nl voor een vakkundige montage van een trekhaak voor vrijwel iedere auto.
^ Top ^
   
 

Autofit

Showroom

Taxi

Projecten

Fleet-management

Bedrijfswagen oplossingen

Carkit & navigatie

Telecom
oplossingen

       
AUTOFIT © 2015 | WIT WEBDESIGN